August 30, 2016 ganduri sincere 2 Comments

pot totul

 

In aceasta perioada a vietii mele incep sa inteleg ca sunt ceea ce sunt prin Hristos care ma intareste si ca lupta mea se da pe genunchi in rugaciune.

In fiecare zi vreau sa fiu multumitoare lui Dumnezeu pentru tot ceea ce El imi ofera, imi doresc ca El sa isi arate lucrarile  Lui minutate prin viata mea sa iubesc rugaciunea si sa fiu perseverenta si consecventa in rugaciune.
Dumnezeu prin toate acestea imi arata dragostea Lui pentru mine si imi spune ca sunt copilul Lui ca ii pasa de mine si se ingreijeste de mine de noi.Chiar daca cel rau vine si vrea sa aduca dezamagirea in viata mea si decurajarea si stima de sine scazuta eu refuz sa cred aceste minciuni ale celui rau.

Imi pun inima si ma lupt cu mintea mea ca ea sa creada acest adevar al Lui Dumnezeu pentru ca cel rau abea asteapta sa fure din mintea noastra acest adevar ca  nu  cumva sa ajungem sa-l crededem si sa-l aplicam in viata noastra .

Il laud pe Dumnezeu ca el este Domnul izbavirilor.

Lupta nostra sa da in post si rugaciune, haideti sa-L lasam pe El sa lupte pentru noi pentru ca atunci lupta este mai mult decat castigata.

Efeseni 6:12-14

Căci noi nu luptăm împotriva cărnii şi a sângelui, ci împotriva stăpânirilor, a autorităţilor şi a puterilor acestui veac întunecat, împotriva duhurilor rele din locurile cereşti. (Efeseni 6:12-14).

Post by Plesa Carmen – Eclesia

 

 


carmen.curugiu.plesa@gmail.com'

Plesa Carmen ( carmen.curugiu.plesa@gmail.com )

Sunt ceea ce sunt prin Hristos care ma intareste!


Leave a Reply