September 20, 2016 ganduri sincere 2 Comments

areyousendingyourfriendstoheavenorhells

 

Un moment care mi-a captat atentia si m-a facut sa constientizez ca nu vreau sa fiu despartita de Dumnezeu niciodata, a fost cand pe scena de la Eclesia se derulau scenetele din piesa de teatru “Portile raiului si flacarile iadului”.

In timp ce priveam aceste scenete unde ce-i care nu il primisera pe Isus in inima lor  in timpul vietii lor pe pamant….erau dus in iazul de foc pentru totdeauna….implorand  mila…..iertare….indurare……dar….. din pacate pentru ei era prea tarziu……desi era doar o piesa teatru …. mi-am pus intrebarea….

Cum ar fi daca dupa viata aceasta  ma trezesc cu realitatea cruda ca nu mai  pot schimba nimic si ca vesnicia mea o voi petrece sub mana celui rau si despartita de Dumnezeu pentru totdeauna?

Sa stau o vesnicie in suferinta in chinuri, cu regrete in suflet,  fara pic de mila,  fara un pic de indurare….. unde nu exista    “…..este bine”   sau   “…..sunt OK”   sa ma vad fara pic de speranta,  de bunatate, de iubire, de mila din partea lui Dumnezeu….sa stiu ca cel care m-a creeat pe mine Creatorul meu, Tatal meu nu mai poate face nimic pentru mine ca ma lasa acolo abandonata in mijlocul disperarii, agoniei…..ca  un copil pe care mama lui  il paraseste si nu mai vrea sa stie nimic de el…..

Nu este oare cruda, dureroasa si trista aceasta imagine care poate deveni realitatea daca il respingem pe Dumnezeu in aceasta viata daca nu dorim sa lasam pacatul si sa ne intoarcem la El?

Ma-m cutremurat  si mi-am zis ca nu  voi  vrea sa traiesc fara Dumnezeu nici o clipa din viata mea….

El mi-a dat aceasta viata, ca eu sa o traiesc pentru a-L onora pe el in deciziile mele in comportamentul meu sa-L marturisesc oriunde as fi , chiar daca trebuie sa trec prin tot felul de greutati, dureri, necazuri sau chinuri pentru ca voi sti ca ele sunt doar  trecatoare….

Ma rog ca el sa  ne dea  pacea Lui in mijlocul furtuni ……sa putem lupta impotriva sagetilor arzatoare ale celui rau …..

Dumnezeu sa ne ajute sa ne lasam modelati de El ca El sa isi poata face lucarile lui minunate in noi si prin noi …….Este asa de bine cu El …..El este atat de bun, milostiv, indelung rabdator si  bogat in bunatate…….Glorie Lui!!!!

Post by Carmen Plesa


carmen.curugiu.plesa@gmail.com'

Plesa Carmen ( carmen.curugiu.plesa@gmail.com )

Sunt ceea ce sunt prin Hristos care ma intareste!


Leave a Reply