September 30, 2016 ganduri sincere No Comments

Silhouette of helping hand between two climber

Asa a inceput intrebarea care a fost adresata pastorului Laurentiu Timis  intr-o vineri dimineata la radio Vocea Evangheliei.  Cum putem fi crestini cu impact? ……Marturisesc ca in urma acestui discurs inima mi-a fost  miscata de Dumnezeu, ceea ce m-a si facut  sa scriu acest articol….El m-a constientizat si mi-a inmuiat inima…. sa privesc cu mai multa compasiune, mila si  bunatate  fata de cel de langa mine, la cel in nevoi, la cel care nu are un pat cald  care simte lipsa caldurii a foamei a  imbracamintei a dragostei….. Sa fac ceva efectiv pentru cel de langa mine nu doar sa caut o justificare sa-mi acopar egoismul si nepasarea mea fata de aproapele meu, vreu sa renunt la confortul meu si sa merg pe campul de batalie sa simt cu cel in nevoie sa sacrific din timpul meu, din resursele mele din ce am eu sa daruiesc…. sa daruiesc cu bucuire….fara sa astept ceva in schimb…..doar sa fac voia lui Dumnezeu…..sa arat dragostea Lui pe care si El mi-a aratat-o mie prin faptul ca m-a iertat, m-a spalat de pacate …si in continuare in mila si dragostea Lui continua sa scoata din inima mea orice pacat si sa o modeleze. Nu vreau sa ma descriu pe mine…veau sa sa scot in evidenta dragostea Lui Dumnezeu si preocuparea Lui de a ne schimba inima de a ne folosi in planurile Lui…..asa cum spune Pavel in 2 corinteni 12:5  ” …..nu ma voi lauda decat cu slabiciunile mele” pentru ca  puterea lui Dumnezeu sa ramana in mine.

Eu am luat aceasta hotarare in inima mea  de fi un crestin cu impact prin a dori binele celui de langa mine odata prin a spune Evangheila , vestea buna si prin a oferi o iubire efectiva o iubire care  actioneaza  care daruieste  care sacrifica care practica darnicia si binefacerea. Toate aceste lucruri  sunt lucruri la care Dumnezeu ne  cheama sa le facem pentru ca in acest fel El binecuvinteaza pe cel pentru care nu se roaga nimeni, pe cel care simte lipsa… prin noi care suntem soldati ai Lui el lucreaza la inima celor care nu il cunosc si sunt abandonati si incatusati de cel rau.

In Iacov 1:27 Dumnezeu spune  : “Religia curata si neintinata, inaintea lui Dumnezeu, Tatal nostru, este sa cercetam pe orfani si pe vaduve in necazurile lor si sa ne pazim neintinati de lume”.  Sa fim oameni  cu impact si sa invatam ce este mila si dragostea fata de aproapele nostru.

 

Articol scris de Carmen Plesa inspirat din discursul pastorului Timis Laurentiu

 

 

 

 

 

 

 

 

 


carmen.curugiu.plesa@gmail.com'

Plesa Carmen ( carmen.curugiu.plesa@gmail.com )

Sunt ceea ce sunt prin Hristos care ma intareste!


Leave a Reply