October 4, 2016 ganduri sincere No Comments

mana-ajutor-web1

 

In aceasta dimineata am ales sa Il laud pe Dumnezeu sa-i multumesc pentru viata care mi-a dat-o.

Il laud  pentru ca simt dragostea Lui pentru mine…..o dragostea care este ascunsa ….ca o comoara….pentru care merita sa facem un efort sa o gasim si sa o pastram in viata noastra

Il laud ca mi-a dat pacea… ca  pune in inima mea  si  in gura mea Cuvantul Sau

Il laud ca nu mi-e rusine cu  El ….ca Il pot marturisi ….

Il laud  ca este ajutorul meu…..ca ma intelege ca ma accepta ….

Il laud ca dragostea Lui o simt in inima mea…..este asunsa in inima mea nu o pot descrie in cuvinte ….doar o simt ca e acolo ….in bucurii….in necaz…in durere….este prezenta mereu in inima mea ….si asa cum spune Dumnezeu ca nimic nu ne poate desparti de ea….nici moartea, nici viata, nici ingerii, nici stapanirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare.

Scumpe fete si luptatoare in Hristos,  El locuieste in inima noastra….este acolo chiar daca azi sau ieri te-ai intrebat: Doamne unde esti? Doamne ma mai iubesti? mai sunt eu copilul tau? …..

El spune ferm ca DA sunt aici langa tine  in luptele tale sunt aici sa te ajut sa cresti in credinta sa cresti in sfintenie sunt aici sa te slefuiesc ca apoi sa ma bucur de tine in tacerea Mea, si nu voi mai putea de bucurie pentru tine.

Se va bucura de tine cu mare bucurie, va tacea in dragostea Lui si nu va mai putea de veselie pentru tine Tefania 3:17″.

El spune ca ne iubeste cu o iubire vesnica ….”Te iubesc cu o iubire vesnica…Ieremia  31:3”  iar in Matei  spune sa indraznim la El   ….”Indrazneste, fiica! Credinta ta te-a mantuit (Matei 9:22).

Haideti sa avem curajul de a “indrazni”  la  El …. El spune ca cel neprihanit va indrazni ca un leu tanar,  indrazniti sa cere-ti lucruri care par imposibile pentru oameni dar posibile la Dumnezeu …..

….”….cel neprihanit indrazneste ca un leu tanar.”   (Proverbe  28:1);

Post by Carmen

 

 

 


carmen.curugiu.plesa@gmail.com'

Plesa Carmen ( carmen.curugiu.plesa@gmail.com )

Sunt ceea ce sunt prin Hristos care ma intareste!


Leave a Reply